Cele mai noi articole

Cele mai citite articole

Thursday, 01 December 2016

Julia Helena a lansat o colecție surpriză de rochii pentru Sărbătorile de Iarnă

București, 28 noiembrie 2016: Brandul de rochii de mireasă și de seară Julia Helena a lansat o colecție surpriză, în ediție limitată. Colecția “Jazz” conține 13 rochii de seară all-black, realizate din materiale prețioase, perfecte pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Ideea lansării unei colecții surpriză a venit natural, inspirația pentru aceasta fiind chiar clientele fidele ale brandului. Creatorii de modă Julia Helena consideră că rochia neagră este un must în orice garderobă, indiferent de sezon, drept pentru care aceștia au considerat că o astfel de colecție este binevenită, mai ales în contextul sărbătorii Crăciunului și a Anului Nou.

Negrul este simbolul feminității și eleganței, așa că ne-am concentrat eforturile pentru a concepe special pentru clientele noastre câteva piese de efect. Acestea sunt fie all-black, fie negre cu accente nude, din materiale nobile, precum dantela, catifeaua sau tulul”, a declarat Elena Bișir, fondatoarea Julia Helena.

Rochiile au fost create pentru orice femeie și predomină cele de lungime maxi, cu croială sirenă și A-line. Majoritatea pieselor vestimentare ale colecției “Jazz” urmăresc linia corpului într-o manieră flatantă, surprizând prin delicatețe. În ceea ce privește accesoriile care completează ideal look-ul celei care poartă o rochie din această colecție, acestea sunt fie colierele de tip choker, fie tiarele.

Colecția “Jazz” a fost creată în doar două exemplare, 13 articole fiind disponibile în showroom-ul din București, iar încă 13 la Chișinău. Prețul rochiilor este cuprins între 600 și 800 de euro.

Link fotografii: https://we.tl/7Eb6At0XBd

Despre JULIA HELENA

JULIA HELENA este o afacere de familie cu o tradiție de peste 20 de ani în domeniul rochiilor de mireasă, accesoriilor pentru mirese și rochii de seară. Lansat pentru prima dată în Chișinău, brandul a cucerit și româncele și, în 2016, a deschis un nou showroom, la București. Fie că este vorba despre un stil clasic, vintage sau modern, rochiile JULIA HELENA vor da un plus de valoare, frumusețe și seducție oricărei femei.

Mai multe detalii despre brand pot fi găsite pe site-ul companiei,https://juliahelena.com/ro/, dar și pe paginile de Facebook – Bucureștiși Chișinău. Pentru comenzi online, puteți accesa shop-ul JULIA HELENA.

Vizualizari: 939 |

Acorda stele acestui articol
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza
Adauga comentarii
Campurile marcare cu * sunt obligatorii

Arhiva