Cele mai noi articole

Cele mai citite articole

Monday, 28 March 2011

Purgatia cu ulei de ricin

 
Purgatia cu ulei de ricin

Purgaţia terapeutică = eliminarea toxinelor prin curăţirea completă a tubului digestiv şi a glandelor anexe;

 

Purgaţia terapeutică este cea mai eficientă modalitate de purificare a organismului. Elimină toxinele din intestinul subţire şi colon, având efect de purificare asupra ficatului şi pancreasului, întregul tub digestiv este spălat şi odată cu aceasta sunt antrenate şi toxinele din sânge, ficat, vezică biliară, pancreas şi splină pentru a fi eliminate. Este posibil să apară din această cauză o uşoară stare de slăbiciune, care este normală şi va trece în ziua următoare.

 

Administrare: se iau 3-6 linguri de ulei de ricin după care se aşteaptă 30-60 minute pentru a se produce efectul purgativ. După primul scaun se consumă în 2-3 ore 3-4 litri de ceai de ghimbir.

Apa absorbită pe gură ajunge in stomac de unde, datorită purgativului, parcurge rapid tot intestinul până la ieşire. Se continuă ingestia ceaiului până ce apa iese prin anus aproape tot aşa de curată şi limpede ca şi la intrare. Procedeul nu prezintă nici un fel de dificultăţi majore, nu implică nici un pericol şi de aceea este recomandat oricui, cu condiţia ca tehnica să fie corect executată. Se face de 2 ori pe an primăvara şi toamna, în perioada de lună în descreştere.

Indicaţii: constipaţie, tuse cu expectoraţie, acnee, sângerări nazale, diabet zaharat, dureri articulare, chisturi ovariene, anexită.

De tinut cont! Pentru detalii, de preferinta ar trebui sa va adresati unui medic specialist in tratament ayurvedic, care va sti sa va detalieze pasii. Sau puteti sa va informati mai in detaliu pe internet, pe http://www.ayurveda-sibiu.20m.com/. Va pot spune din propria experienta ca medicii de la clinica ayurvedica din Sibiu sunt profesionisti, iar Centrul Medical Ayurveda din Sibiu este o referinta importanta in ceea ce priveste tratamentele naturale, non-invazive. Multa sanatate!


Vizualizari: 14772 |
   
Acorda stele acestui articol
4 4
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza
Adauga comentarii
Campurile marcare cu * sunt obligatorii