Cele mai noi articole

Cele mai citite articole

Sunday, 03 December 2017
Autor: Carmen Okabe

It's Time to Dress for your Dreams! - Transforma-ti Viata si Garderoba prin Fashion Feng Shui Cu Carmen Okabe, FFS Master

 
It's Time to Dress for your Dreams! - Transforma-ti Viata si Garderoba prin Fashion Feng Shui Cu Carmen Okabe, FFS Master

10 - 11 martie 2018


Hotel Double Tree by Hilton, Bucuresti, Romania


Oare hainele tale spun adevarul despre tine? Tinutele tale sunt alese sa arate cu adevarat cat esti de frumoasa fizic, mental si spiritual? Te imbraci conform cu aspiratiile tale, pentru a putea atrage realizarea lor cat de curand?


Daca raspunsul la aceste intrebari este NU, atunci vino cu noi pentru doua zile de workshop “It’s TIME to Dress for your DreamsDreams - Transforma-ti Viata si Garderoba cu Fashion Fengs Shui”, o “calatorie de cunoastere de sine” pe parcursul careia vei invata sa faci alegeri inspirate pentru tinute care sa exprime cine esti si cine doresti sa devii!


Vei invata sa faci alegeri constiente de tinute care iti vor Implini Spiritul, Flata Aparenta Fizica, vor fi Functionale pentru Stilul tau de Viata si te vor Sustine pentru a atrage tot ceea ce iti doresti in viata.


O experienta ludica si interactiva, doua zile pe parcursul carora vom explora Esenta (Spiritul tau), Intentia (Mentalul tau) si Aparenta (Corpul tau), prin “ochii” celor 5 Arhetipuri din Fashion Feng Shui:


  • APA – Filosoful
  • LEMN – Pionierul
  • FOC – Cautatorul de Placeri
  • PAMANT – Pacifistul
  • METAL – Perfectionistul

Garderoba ta de acum inainte va fi o serie de alegeri constiente, asa ca fiecare moment pe care il acorzi imbracatului sa se transforme intr-un ritual sacru, si nu o corvoada cotidiana.

Vei invata sa iti planifici o garderoba 4F (Fulfilling, Flattering, Functioning and Fortifying) care sa te faca mai puternica si sa evidentieze potentialul tau maxim!

Nu ar fi extraordinar sa ai o garderoba plina doar cu haine carora sa le spui un “DA” hotarat de fiecare data cand le alegi?
A venit timpul pentru “TINE”!

  • Transforma perceptia de sine si a celorlalti fata de tine!
  • Identifica stilul tau personal autentic!
  • Manifesta viata pe care o visezi!
  • Exprima-ti personalitatea interioara in aspectul exterior!

Ce este Fashion Feng Shui?

Transforma-ti Viata si Garderoba prin Fashion Feng Shui

Cu Carmen Okabe, FFS Master

Fashion Feng Shui® este o tehnica inovativa si transformationala inspirata din arta chineza antica de Feng Shui!


Fashion Feng Shui®, considera imbracamintea mediul cel mai apropiat de corp si aplica filozofia Fengshui si principiile sale milenare in aparenta personala, sustinand ca ceea ce imbraci este la fel de important si influenteaza viata ta ca fel de mult ca si arhitectura si decoratiunile pentru casa ta.


Fashion Feng Shui® te invata cum sa te imbraci cu intentie, astfel incat sa iti exprimi autenticitatea si sa atragi manifestarea tuturor dorintelor si scopurilor tale.


Folosind limbajul energetic al celor 5 elemente din Natura - Apa, Lemn, Foc, Pamant, Metal - pentru a exprima aparenta fizica, preferintele, scopurile, stilul de viata si de imbracaminte, ceea ce pentru multi dintotdeauna este o sarcina sau rutina dureroasa, imbracatul, cu ajutorul Fashion Feng Shui® este ridicat la rangul de ritual constient, ludic si care ne confera forta. Fashion Feng Shui® este o tehnica inovativa si transformationala inspirata din arta chineza antica de Feng Shui!


Fashion Feng Shui®, considera imbracamintea mediul cel mai apropiat de corp si aplica filozofia Fengshui si principiile sale milenare in aparenta personala, sustinand ca ceea ce imbraci este la fel de important si influenteaza viata ta ca fel de mult ca si arhitectura si decoratiunile pentru casa ta.


Fashion Feng Shui® te invata cum sa te imbraci cu intentie, astfel incat sa iti exprimi autenticitatea si sa atragi manifestarea tuturor dorintelor si scopurilor tale.


Folosind limbajul energetic al celor 5 elemente din Natura - Apa, Lemn, Foc, Pamant, Metal - pentru a exprima aparenta fizica, preferintele, scopurile, stilul de viata si de imbracaminte, ceea ce pentru multi dintotdeauna este o sarcina sau rutina dureroasa, imbracatul, cu ajutorul Fashion Feng Shui® este ridicat la rangul de ritual constient, ludic si care ne confera forta.

Despre CARMEN OKABE

Fashion FengShui Master
Ambasador al Culturii FengShui in lume


Carmen Okabe s-a nascut in Romania, a studiat in China, s-a casatorit in Japonia, a locuit in Japonia, China, Franta, Belgia, Romania, iar acum este stabilita in Elvetia.


Multitudinea de culturi pe care le-a cunoscut, imbinata cu pasiunea pe care o are de a studia natura umana si modul de a o imbunatati, fie ca imagine exterioara, fie ca si frumusete interioara, spirituala, Dao sau personal in cautarea echilibrului, intalnirile cu importanti maestri Fengshui si terapeuti care i-au marcat viata, dar si cursurile pe care le-a urmat in diferite tari, au facut-o sa devina persoana care este acum si sa poata oferi solutii holistice pentru o metamorfoza pozitiva.


Sunt mai bine de 30 de ani de cand, plecata la studii in China, a descoperit arta Fengshui.
Cu o diploma in filologie orientala si una in management japonez, Carmen a avut ocazia sa acumuleze, in cei aproape 20 de ani de studiu si viata in China si in Japonia, cunostinte pe care acum le aplica cu succes in practica sa de consultanta de business si imagine.
Clientii carora le-a schimbat nu doar aspectul fizic, dar si viata, au supranumit-o «Transformation wizard».


Cu mare pasiune pentru aplicatiile Fengshui in domeniile sanatatii, modei si frumusetii, Carmen a studiat Fengshui traditional in China, Japonia si Elvetia, Face reading in Japonia, Fashion Fengshui cu Evana Maggiore in USA, Fengshui pentru estetica in Franta, kinesiologie in Elvetia si a dezvoltat metoda sa personala de coaching, GOSEI, care reuneste elemente din toate aceste metode.
Are o vasta experienta de business si este un excelent negociator si mediator international.


In Romania a adus franchiza revistei Les Nouvelles Esthetiques intre 2002-2011 si este cunoscuta publicului roman din numeroasele aparitii in diferite programe TV ; ofera consultanta de afaceri in diferite tari, pentru societatile care doresc sa se dezvolte la nivel international.
Vorbind fluent chineza, japoneza, turca, franceza, engleza, italiana, romana, sustine conferinte in diferite tari, cu ocazia unor reuniuni internationale sau preda ca profesor invitat la Universitatea din Beijing.


Este unicul Fashion Feng Shui® Master Facilitator in Elvetia, Franta, Romania si printre putinii din Europa.
Este consultant al orasului Langzhong, capitala Fengshui a lumii, unde organizeaza anual evenimente care reunesc specialisti Fengshui din toata lumea.


Autor a numeroase articole si carti, Carmen Okabe este co-autor al best seller-ului «Business Success with Ease», cat si a “Fashion Feng Shui for Life” carte aparuta in 2017. Carmen Okabe este fondatorul si coordonatorul Swiss Image Institute.


Inregistreaza-te!

Afla mai multe detalii pe:

http://5-elements.ro/

cornelia.rotaru@gmail.com

+40 721 138 727

Vizualizari: 2422 |
   
Acorda stele acestui articol
5 5
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza
Adauga comentarii
Campurile marcare cu * sunt obligatorii
Arhiva