Cele mai noi articole

Cele mai citite articole

Thursday, 31 May 2012

Ce sunt radicalii liberi?

 
Ce sunt radicalii liberi?

Radicalii liberi sunt molecule instabile extrem de toxice, care se formeazã sub influenta  stresului, pesticidelor, poluarii mediului inconjurator, a functionãrii instalatiilor electronice si chiar in conditii naturale, pe parcursul desfasurarii proceselor biologice obisnuite din organism. 

 

Radicalii liberi formati sunt substante active, dar instabile. In organism, ele se unesc cu o moleculã stabilã si ii rapesc un electron, rezultand un nou radical liber din moleculã stabilã, dar mult mai putin activ. Aceastã reactie  in lant duce la degradarea celulelor si, drept urmare, la dezvoltarea bolilor si la schimbãri degenerative premature. Cresterea cantitatii de radicali liberi este la baza a peste 80 de tipuri de afectiuni.

 

Antioxidantii neutralizeazã radicalii liberi, cedandu-le cate 1 electron. Prin aceasta, antioxidantul devine el insusi un radical liber, dar  mai slab si se straduieste si el sa-si completeze electronul pierdut.

 

Lichidele biologice din organismul nostru contin o oarecare cantitate de antioxidanti, iar suplimentele alimentare crescute contribuie la neutralizarea radicalilor liberi. Insa, alimentele cu nivel crescut de aciditate, stresul si poluarea mediului inconjurator maresc brusc continutul radicalilor liberi din organism. De aceea, organismul are nevoie de un antioxidant puternic. Cercetarile stiintifice au descoperit un asemenea antioxidant si obtinerea sa a devenit o realizare deosebitã in protejarea sãnãtãtii. 

 

Antioxidantii actuali includ vitaminele C si E, beta-caroten, seleniu si OPC (oligomere proantocianidine) extrase din semintele de struguri si din scoarta de pin. Acesti compusi sunt constituiti din molecule mari, cu o structura complicata. Dar, indiferent de dimensiuni, fiecare molecula cedeaza numai 1 electron.  

 

Lucrand la elaborarea unui antioxidant concentrat si puternic, savantul de talie mondiala, doctorul Flanagan, a analizat toate elementele chimice si a ajuns la concluzia ca cel mai mic, dar si cel mai raspandit element din Univers, hidrogenul, poate servi drept cea mai concentrata sursa de energie antioxidanta.  

 

Microhidrina neutralizeaza si anihileaza radicalii liberi formati in organism in procesul activitatii sale vitale. Cantitatea de radicali liberi creste in cazul consumului de grasimi, de zahar, in cazul patrunderii in organism a substantelor toxice si chimice, a aerului si apei poluate. De aceea Microhidrina este deosebit de necesara locuitorilor din zonele defavorizate. Microhidrina amelioreaza caracteristicile substantelor biologice care inconjoara celulele: pH-ul, tensiunea superficiala si conductibilitatea specifica. Microhidrina poseda, de asemenea,  actiuni antivirale si antibacteriane.  

 

Microhydrin / Microhidrina

 

Microhidrina este cel mai puternic antioxidant dintre cei cunoscuti la ora actualã. Microhidrina favorizeazã:

-         îmbunãtãtirea stãrii generale;

-         asimilarea eficienta a substantelor nutritive

-         cresterea tonusului vital;

-         amplificarea resurselor energetice ale organismului;

-          îmbunãtãtirea activitãtii intelectuale;

-         încetinirea proceselor de îmbãtranire

-         înlaturarea dereglãrilor produse de actiunea distructiva a radicalilor liberi, prevenind dezvoltarea multor afectiuni cronice.

 

Fiecare capsulã de Microhidrinã contine mii de nanoclusteri îmbogãtiti cu hidrogenul bioxidului de siliciu, adicã compusi ai bioxidului de siliciu si ai atomilor de hidrogen, modificati, astfel încât pe învelisul lor exterior se gãseste un electron suplimentar cu o legaturã slabã. Acest electron este cedat usor pentru neutralizarea radicalilor liberi. Întrucât hidrogenul este cel mai mic dintre elementele cunoscute, fiecare capsulã de Microhidrinã poate furniza mii de electroni de acest tip. Aceasta este unica formã de antioxidant care, în procesul de pierdere a electronului, nu se transformã într-un radical liber, ci se descompune în substante nutritive asimilabile – potasiu, magneziu, hidrogen, apã si siliciu.

 

Microhidrina este capabilã sã structureze apa si lichidele din organism. Ea scade presiunea extracelularã a apei, contribuind la hidratarea mai eficientã a celulelor si tesuturilor, lucru foarte important pentru întãrirea functiei celulare. S-a demonstrat ca la copii, nivelul intracelular este mai mare decat la adulti, de aceea, microhidrina are un rol important in prevenirea proceselor de imbãtranire a organismului. Microhidrina este un stimulator universal si absolut sigur pentru producerea de energie in organism.

 

La administrarea de Microhidrinã, in celule se produce sinteza activa a ATF-ului (acidul adenozin trifosforic), moleculã care furnizeazã energie tuturor proceselor biochimice care se desfasoarã in celule. O astfel de cantitate suplimentarã de energie poate fi directionatã spre refacerea moleculelor degradate, dar si spre sinteza altora noi, ceea ce asigurã accelerarea proceselor de refacere si vindecare a celulelor vatamate si in mod corespunzator a tesuturilor. Aceeasi energie insã poate fi indreptatã spre normalizarea proceselor metabolice, luptã cu microorganismele patogene si cu bolile cronice.

 

Astfel se poate spune ca in conditiile consumului suficient din toate substantele nutritive necesare, Microhidrina stimuleazã procesele de autorefacere din organism, contribuind la vindecarea multor boli, printre care si a celor cronice.

 

Compozitie: fiecare capsulã contine 250 mg de microhidrinã (nanoclusteri, fãinã de orez, ulei de orez).

 

Mod de administrare: cate o capsulã pe zi dimineata la trezire, cu un pahar de apã, sau seara la culcare. Treptat se poate mãri doza la cate 1 capsulã de 2 ori pe zi.


Contact: ovidiuchis03@yahoo.com


Vizualizari: 4241 |
   
Acorda stele acestui articol
5 5
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza
Adauga comentarii
Campurile marcare cu * sunt obligatorii
Arhiva