Cele mai noi articole

Cele mai citite articole

Prezentare
 

Prezentare


Prezentare

Revista on-line de sanatate www.health-andthecity.ro a luat nastere din dorinta ca fiecare dintre noi sa aiba acces la informatiile esentiale pentru a-si putea pastra sau imbunatati calitatea vietii, intr-o lume care pare ca se transforma de la o zi la alta, lume in care timpul trece foarte repede, lasand pe multi dintre noi debusolati si fara repere stabile.

Ce are omul mai de pret si mai de pret?
Raspuns: SANATATEA!


Din pacate, la nivel mondial, in marile metropole ale zilelor noastre, suntem atrasi in iuresul de fiecare zi, uitand sa ne oprim pentru a trai. Ne oprim din viteza cu care alergam doar in momentul cand ceva nu mai merge bine, doar cand sanatatea noastra se deterioreaza si calitatea vietii noastre este amenintata. Cateodata, momentul in care ne oprim este cu un minut prea tarziu de punctul in care am mai fi putut face ceva.

Revista www.health-andthecity.ro aduce PREVENTIA in atentia tuturor, ca fiind cea mai importanta si de luat in considerare in fiecare zi a vietii noastre! Aducem in atentia dumneavoastra solutii, idei pentru a redescoperi frumusetea de a trai, pentru a nu ajunge niciodata in acel punct fara intoarcere! Haideti ca de azi sa traim sanatos, frumos si preventiv!

Sanatatea si Orasul
In oras nu este asa de usor sa-ti pastrezi energia, echilibrul si veselia. Factori precum stresul, poluarea, lipsa de timp, agitatia continua, alimentatia nepotrivita, societatea in sine in care traim, ne secatuiesc de puteri, in asa fel incat cand ajungem acasa seara, nu dorim altceva decat sa infulecam ceva in graba, sa dam drumul televizorului si in sfarsit sa ne prabusim in pat.

Health &the city iti vine in ajutor!
Health-andthecity este conceput ca o revista on-line. Are redactori si colaboratori, cat si un newsletter care se trimite in mod periodic catre abonatii nostri.

Revista are 6 parti principale, iar fiecare din cele 6 parti are un subcapitol de Editorial.

In fiecare zi, noi articole sunt adaugate revistei, de catre redactorii nostri interni. Minim odata pe luna sunt scrise editorialele de la fiecare subcapitol, de catre colaboratorii nostri.

Colaboratori sunt specialisti pentru capitolul pe care il reprezinta: specialist in nutritie, antrenor de fitness, medic medicina alopata, medic medicina alternativa - ayurveda, medicina traditionala chineza, psiholog, cosmetician.

Iata o prezentare a partilor revistei on-line de sanatate www.health-andthecity.ro:

  1. Healthy and the City - contine informatii care, puse in practica, pot preveni multe dintre inconvenientele de sanatate cu care se confrunta un orasean;
  2. Shape & Toned and the City - contine sfaturi, idei, retete si programe care ne aduc in forma si ne mentin acolo!
  3. Wellness & SPA and the City - contine informatii utile in ceea ce priveste relaxarea si atentia pe care ar trebui sa o acordam corpului nostru - supus zilnic unor factori dezechilibranti din multe puncte de vedere;
  4. Skinny and the City - tot ce ai nevoie sa stii despre diete, despre a slabi in mod sanatos, fara a te infometa si a-ti pune in pericol sanatatea! Programele prezentate indica moderatia, atentia multifactoriala pe care trebuie sa o acordam alimentatiei, pentru a fi "sanatosi, supli si satuli" - dupa cum ar spune Carmen Bruma;
  5. Natural and the City - acest capitol aduce in atentia noastra faptul ca ar trebui sa fim atenti in ce mediu traim, la ce anume consumam, atenti la poluarea psihica pe care ne-o aduce orasul zilnic, insa si solutiile acestor probleme: alternativele naturale, bio, organice, care incep sa fie din ce in ce mai prezente pe piata romaneasca, terapii holistice si alte solutii care devin din ce in ce mai la indemana;
  6. Testat and the City - acest capitol contine testele facute de echipa noastra - produse, servicii, locatii, calatorii - cu scopul de a impartasi experienta noastra cu voi, cititorii nostril!

www.health-andthecity.ro aduce in atentia ta informatia necesara pentru ca tu sa stii ce ii trebuie corpului si mintii tale pentru a supravietui stresului cotidian, dar nu numai atat, cat si pentru a putea sa iti modifici obiceiurile create, in asa fel incat viata ta sa devina din ce in ce mai mult o placere si din ce in ce mai putint un discomfort.

Bineinteles ca idei, teorii, practici, tehnici si tehnologii apar pe masura ce timpul trece - odata cu aparitia acestora, le veti gasi pe www.health-andthecity.ro! Unele practici sunt vechi decat lumea, altele sunt noutati de ultima ora. Unele erau folosite si de bunica, transmise asa din generatie in generatie, altele sunt rezultatul cercetarilor si progresului tehnic al ultimilor zeci de ani.

Toate la indemana, pentru a fi SANATOSI IN ORAS!