Health-andthecity .roOriental Dream Fest București – 10 mai 2014

autor: Asociatia pentru dezvoltarea dansului oriental


Dansul Oriental la nivel de artă în București! Acesta va fi adus pe scena Festivalului Oriental Dream într-o formulă autentică, menită sa promoveze frumusețea, complexitatea și tradițiile lumii orientale!  

 

Festivalul Oriental Dream, la cea de a 4-a sa ediție în Mai 2014, îi are ca invitați de onoare în România pe maestrul Wael Mansour (Egipt) si pe fermecătoarea Anastasia Chernovskaya (Rusia). Wael Mansour, coregraf și dansator de talie mondială, un adevărat ambasador al folclorului egiptean, va fi pentru a patra oară la București, împărtășind cu iubitorii culturii orientale bucuria dansului și pasiunea sa pentru stilul tradițional egiptean. Anastasia Chernovskaya, una dintre cele mai iubite și cunoscute dansatoare din Rusia, câștigătoare a numeroase premii la festivaluri internaționale de dans oriental, va fi pentru prima oară în București și va încânta publicul cu stilul său modern, carismatic, feminin, deosebit de elegant și cu tehnica sa excepțională.


Spectacolul conține două secțiuni: Open Stage și Gala Show. În cadrul Open Stage vor avea reprezentații câștigătoarele concursului Oriental Dream la categoriile amatori și dans de grup, precum și artiști și trupe de dans de la diferite școli de dans din țară. În a doua parte a spectacolului vor performa cei doi invitați speciali internaționali Wael Mansour și Anastasia Chernovskaya, precum și artiști autohtoni profesioniști.


Spectatorii vor urmări un spectacol complex de muzică și dans oriental, în stil tradițional și cu influențe moderne. Alături de specificele dansuri tradiționale egiptene și momente de dans clasic, nu vor lipsi percuția live, fusion oriental, tribal belly dance și dansuri cu accesorii, magia evenimentului culminând cu mult așteptatele surprize oferite de invitații principali Wael Mansour și Anastasia Chernovskaya!


Data: Sâmbătă, 10 mai 2014, orele 19:30

Locația: Opera Comică (Teatrul Giulești)

Calea Giulești Nr. 16, Sector 6, București

Durata aproximativă: 2 ore

Preț bilet spectacol: 35 lei

 

Bilete la numărul de telefon 0724. 607. 016, online pe www.myticket.roși în magazinele Diverta.

 

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial al festivalului www.orientaldreamfest.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/FestivalulOrientalDreamBucuresti.

 

Parteneri: Myticket, Casa Satya, Oriens, Health and the City, Revista Body, Mind & Spirit, Casa Zena, Salon Decebal, Mujer.ro, Orasul m.eu, Jurnal de Bucuresti.tipareste articolul sursa: https://www.health-andthecity.ro/shapedtoned/editorial/oriental-dream-fest-bucuresti--10-mai-2014.html
data: 19.06.2019