Cele mai noi articole

Cele mai citite articole

Sunday, 09 March 2014

A 4-A EDIȚIE A FESTIVALULUI ORIENTAL DREAM, UN EVENIMENT PENTRU IUBITORII DANSULUI ORIENTAL

 
A 4-A EDIȚIE A FESTIVALULUI ORIENTAL DREAM, UN EVENIMENT PENTRU IUBITORII DANSULUI ORIENTAL

Cu multă bucurie vă anunțăm că a patra ediție a Festivalului Oriental Dream se va desfășura în perioada 9-11 mai 2014 sub egida Asociației pentru Dezvoltarea Dansului Oriental. Pentru al patrulea an consecutiv ne vom bucura de prezența nelipsitului invitat special, Wael Mansour, primul coregraf și dansator egiptean de dans oriental care a ținut workshopuri în România și primul maestru de talie mondială care a împărtășit cu instructoarele și elevele din România tainele folclorului egiptean!


Întrucât festivalul s-a bucurat de succes la edițiile anterioare și a crescut de la an la an mulțumită aprecierilor iubitorilor dansului oriental, organizatorii au pregătit o nouă surpriză pentru ediția 2014! Astfel, o nouă și încântătoare prezență feminină ne va face plăcerea și onoarea de a fi invitata specială a festivalului: Anastasia Chernovskaya! Una dintre cele mai iubite coregrafe și dansatoare din Rusia, cu un stil deosebit de rafinat și elegant, câștigătoare a numeroase premii internaționale, Anastasia va susține în București workshopuri și va performa pe scena Festivalului Oriental Dream!


ANASTASIA CHERNOVSKAYA (www.anastasia-dance.com)


Anastasia este una dintre cele mai iubite dansatoare, instructoare si coregrafe de dans oriental din Moscova. Ea a început să studieze dansul de la 5 ani iar de-a lungul anilor a continuat să își perfecționeze abilitățile în dans, studiind cu cei mai buni profesori internaționali de dans oriental. Câștigătoare a numeroase premii la festivaluri internaționale de top, Anastasia crede că este imposibil să atingi succesul doar pentru un moment și apoi să te oprești, întotdeauna trebuie să mergi mai departe. Este cunoscută prin stilul său rafinat în dans, prezența sa foarte feminină și aspectul de model. Deși este o dansatoare tânără, Anastasia este cunoscută pentru metodele sale de predare clare și bine structurate. Este directorul artistic al școlii de dans Bellyrina din Moscova și fondatoarea Ansamblului de Dans Oriental Bellyrina.


În anul 2012 a câștigat locul I la cunoscutul festival de bellydance “Egypt in Barcelona”, categoria “Professionals” iar în 2010 de asemenea locul I la cel mai important festival de dans oriental din Egipt, Nile Group Festival Cairo. De asemenea are numeroase alte premii obținute la concursuri și festivaluri internaționale de dans oriental desfășurate în Rusia.


Mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului pe www.orientaldreamfest.ro sau https://www.facebook.com/FestivalulOrientalDreamBucuresti.


Workshop-uri


Programul workshopurilor ediției 2014 a Festivalului Oriental Dream este unul bogat și diversificat. Workshopurile vor fi susținute de Wael Mansour și Anastasia Chernovskaya, doi foarte iubiți coregrafi și dansatori de dans oriental de talie mondială, invitați săptămânal la festivaluri internaționale în diverse colțuri ale lumii.


Astfel participantele au ocazia de a-și îmbunătăți nivelul de dans, de a-și însuși cunoștințe și informații noi, de a învăța elemente de tehnică direct de la unul dintre maeștrii dansului egiptean, de a-și perfecționa stilul de dans prin elemente de styling, de a descoperi eleganța dansului clasic egiptean raqs sharki, de a îmbina dinamismul unei coregrafii drum solo cu finețea unei coregrafii romantice și de a aprofunda elemente din folclorul egiptean printr-o coregrafie de saidi.

 

PROGRAM

 

Vineri, 9 mai

 15:00 – 17:30 Wael Mansour – Masterclass clasic oriental – nivel avansat (coregrafie)

18:00 – 20:00 Anastasia Chernovskaya- Drum solo – nivel intermediar (coregrafie)

 Sambata, 10 mai

 10:00 – 12:00 Anastasia Chernovskaya – Romantic Pop Song – nivel intermediar (coregrafie)

12:30 – 14:00 Wael Mansour – Basic Oriental – nivel incepator

 Duminica, 11 mai

 10:00 – 12:00 Wael Mansour – Technica si combinatii – nivel intermediar

12:30 – 14:30 Wael Mansour – Coregrafie Saidi (fara baston) – nivel intermediar

Workshopurile vor avea loc la Studio D.A.N.S. Popa Nan, Str. Popa Nan, Nr. 82, Etaj 1.


PREȚURI

1 workshop: 180 lei

Pachet SILVER                   (2 workshopuri): 340 lei

Pachet GOLD                       (3 workshopuri): 480 lei

Pachet PLATINUM             (4 workshopuri): 600 lei

Pentru pachete de 5/6 workshopuri prețul este 150 lei/workshop.


Nu ratați OFERTA PROMOȚIONALĂ pentru achitarea în avans până la data de 1 aprilie:

1 workshop: 160 lei

Pachet SILVER                    (2 workshopuri): 300 lei

Pachet GOLD                       (3 workshopuri): 420 lei

Pachet PLATINUM              (4 workshopuri): 520 lei

Pentru pachete de 5/6 workshopuri prețul este 130 lei/workshop.


Înscrierile se fac prin achitarea unui avans de minim 50% din valoarea workshopurilor achiziționate! Suma de bani achitată nu se returnează după confirmarea participării!


Informații și înscrieri la telefon 0724.607.016 sau 0726.398.909

sau e-mail

menacai_elmas@yahoo.de 

cyntyapt@yahoo.com  

orientaldreamfest@gmail.com


Vizualizari: 3847 |
   
Acorda stele acestui articol
5 5
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza
Adauga comentarii
Campurile marcare cu * sunt obligatorii
Arhiva