Cele mai noi articole

Cele mai citite articole

Thursday, 28 February 2013
Autor: V for Verde

Concurs: O provocare de primavara de la Nomasvello Romania si Editura Litera

 
Concurs: O provocare de primavara de la Nomasvello Romania si Editura Litera

Primavara aceasta Nomasvello Romania impreuna cu Editura Litera ne provoaca sa vorbim despre incercarile de a ne schimba stilul de viata.


Vrem sa ne impartasesti care au fost motivele care te-au facut sa spui STOP abuzului alimentar, refugiului in dulciuri si sedentarismului. Ce te-a determinat sa cumperi primul echipament sportiv…dar mai ales sa il si folosesti? O deceptie in dragoste, dorinta unui job mai bun, nunta visurilor tale, o rochie pe care nu o mai poti purta, o iubire secreta?


Spune-ne  secretul care a declansat o avalansa de VOINTA  de a-ti schimba viata in bine, iar noi te rasplatim cu  premii care sa te ajute in lupta ta catre FRUMUSETE si SANATATE:

- Cartea Terapia Gerson - cea mai buna  metoda pentru oricine a spus vreodata :”Vreau sa ma fac bine!”. 400 de pagini despre: cum sa prepari sucuri prin tehnici speciale, pentru a le maximiza puterea de vindecare; cum sa scapi de alergii, obezitate, hipertensiune si alte boli; cum sa învingi cancerul schimbând chimia organismului; ce suplimente întaresc sistemul imunitar.

- Un card cu servicii Nomasvello. Intra pe www.nomasvello.ro si descopera ce sedinta de infrumusetare  alegi! Zone disponibile pentru tratament in cadrul concursului: epilare definitiva (axila, inghinal, fata), rejuvenare facial (fata, gat, decolteu, maini), led+esthetic (anticelulitic, fermitate, facial).”


Vizualizari: 2271 |
   
Acorda stele acestui articol
5 5
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza
Adauga comentarii
Campurile marcare cu * sunt obligatorii
Arhiva