Cele mai noi articole

Cele mai citite articole

Termeni si conditii
 

Termeni si conditii

HEALTH-andtheCity.ro se doreste a fi o experienta instructiva si constructiva in acelasi timp pentru toate partile implicate, motiv pentru care am stabilit o serie de reguli care trebuie respectate de toti cei care devin membri acestei comunitati.

Din momentul in care va exprimati acordul pentru aceste reguli veti fi in exclusivitate raspunzatori pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu HEALTH-andtheCity.ro, pentru ca in calitate de membri veti beneficia de o serie de servicii pe care le vom prezenta mai pe larg in continuare. Daca alti membri ai comunitatii nu respecta regulile iar dumneavoastra aveti cunostinta de acest lucru, va rugam sa ne instiintati cat mai repede posibil pentru ca sa putem lua masurile care se impun. 

Reguli privind accesul la HEALTH-andtheCity.ro 

1. Acordul dumneavoastra 
Website-ul HEALTH-andtheCity.ro va este oferit gratuit de catre Audienta Generala AG, insa sub rezerva respectarii de catre dumneavoastra a regulilor mai sus amintite. Desi puteti avea acces la o mare parte din site prin simpla vizitare a acestuia, pentru a beneficia de serviciile adiacente oferite de HEALTH-andtheCity.ro, trebuie sa va exprimati acordul pentru regulile stabilite de noi si sa va inscrieti ca membru al HEALTH-andtheCity.ro.

Atentie: regulile pot suferi modificari pe parcurs. Cum ele vi se vor aplica in tot timpul cat aveti acces la HEALTH-andtheCity.ro, asigurati-va ca sunteti la curent cu acestea si cu eventualele lor modificari. Regulile pot fi accesate oricand de pe site.

Daca nu sunteti de acord cu modificarile intervenite si, in consecinta, nu mai doriti sa fiti membri, atunci va rugam sa ne transmiteti aceasta optiune a dumneavoastra cat mai repede posibil printr-un e-mail. Daca veti continua sa accesati HEALTH-andtheCity.ro si dupa ce au survenit modificari ale regulilor, vom considera ca le acceptati in mod implicit.

De asemenea, Audienta Generala AG isi rezerva dreptul de a stabili si o serie de "reguli adiacente", care vor fi de asemenea disponibile pe site si care vor fi considerate parte integranta a regulilor de baza.

Audienta Generala AG nu este tinut sa raspunda fata de dumneavoastra pentru nici o incalcare a regulilor de catre membri. Deci, fiecare este raspunzator pentru fapta proprie si pentru consecintele acesteia. 

2. Inregistrarea ca membru 
Pentru a deveni membru al HEALTH-andtheCity.ro va trebui sa completati un formular. 

Audienta Generala AG isi rezerva dreptul de a va refuza calitatea de membru al HEALTH-andtheCity.ro si de a va bloca accesul la contul de mail daca va descoperi ca ati furnizat informatii false sau tendentioase in timpul inregistrarii ca membru.

Va este interzis sa adoptati ca nume de membru un nume indecent sau inadecvat, oricare ar fi acesta.

Daca cineva va folosi parola de acces (pe care ati stabilit-o in momentul inscrierii ca membru) fara sa fie autorizat de dumneavoastra in acest sens, va rugam sa notificati imediat acest lucru Audienta Generala AG.

Confidentialitatea 
Orice informatie oferita de dumneavoastra, detinuta de Audienta Generala AG sau furnizata de un tert (inclusiv de partenerii Audienta Generala AG) va beneficia de confidentialitate.

Important: Audienta Generala AG va ofera pe HEALTH-andtheCity.ro atat informatii create de echipa HEALTH cat si informatii furnizate de partenerii sai. 

3. Durata aplicabilitatii regulilor 
Audienta Generala AG isi rezerva dreptul ca, din initiativa sa exclusiva, imediat si fara nici un fel de notificare anterioara:

i) sa anuleze sau sa inlocuiasca aceste reguli
ii) sa va interzica accesul la HEALTH-andtheCity.ro si la serviciile adiacente sau sa va excluda din baza de date a membrilor, in cazul in care veti incalca oricare din regulile stabilite, pentru ca, asa cum se stipuleaza mai sus, odata devenit membru, ele vi se aplica pe toata durata de folosire a serviciilor aduse de HEALTH-andtheCity.ro. 

4. Modificari intervenite la site-ul HEALTH-andtheCity.ro 
Audienta Generala AG poate modifica structura HEALTH-andtheCity.ro sau poate suspenda functionarea acestuia, cu sau fara notificare prealabila in acest sens catre membrii sai sau catre alti vizitatori ai site-ului. 

5. Continutul mesajelor 
Atentie: sunteti in exclusivitate responsabili pentru continutul mesajelor dumneavoastra si veti suporta solidar consecintele acestora. Audienta Generala AG isi rezerva dreptul de a va declina calitatea de membru, din initiativa sa exclusiva, daca gaseste evident ca ati incalcat oricare din urmatoarele recomandari: 

- HEALTH-andtheCity.ro este un website de informare asupra pastrarii sau recapatarii sanatatii si a fost conceput in sensul intrebuintarii stricte in interes personal; orice intrebuintare a acestuia in scopuri comerciale este strict interzisa, cu exceptia situatiilor in care aveti acordul scris, dat al prealabil, al Audienta Generala AG. 

- este interzisa folosirea informatiilor oferite de ceilalti membri pentru a obtine foloase materiale sau in scop comercial. 

- este interzisa proferarea de mesaje calomnioase, de amenintare, vulgare, obscene, antisemite, cu tenta sexuala, rau intentionate, inexacte, sau care contravin, in orice fel, legii.


- in cazul in care veti incuraja, in orice fel, prin intermediul HEALTH-andtheCity.ro, comportamente
vizate de legea penala sau care pot antrena raspunderea civila delictuala, sau in cazul in care veti savarsi dumneavoastra insiva asemenea fapte, precum si in cazul in care veti incalca in orice alt fel legile in vigoare, Audienta Generala AG isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta, inclusiv de a colabora cu autoritatile pentru cercetarea faptelor dumneavoastra. 

- este interzisa folosirea de materiale ilegale (fie ca este vorba de text, de imagine, de grafica, de sunet, etc) precum si participarea la discutii care tradeaza intentia de a comite orice fel de activitate ilegala. 

- materialele folosite de dumneavoastra trebuie sa respecte Legea nr.8 / 1996 privind Drepturile de autor si drepturile conexe si Legea nr. 84/1998 privind Marcile si indicatiile geografice. 

- este interzis sa va substituiti unei alte persoane sau institutii (incluzand aici si pe angajatii sau reprezentantii Audienta Generala AG sau pe colaboratorii acesteia). 

Atentie: cum Audienta Generala AG va ofera informatii care sunt protejate de Legea dreptului de autor si de Legea privind marcile si indicatiile geografice, va este interzisa: copierea, reproducerea, retransmiterea, distribuirea, publicarea, exploatarea in interes comercial sau transmiterea in orice alt fel acestora fara acordul prealabail al Audienta Generala AG si al partenerilor acestui proiect.

5. Audienta Generala AG nu garanteaza: 
a) ca va putea raspunde prompt la cererile adresate de dumneavoastra sau ca va va putea asigura o utilizare neintrerupta, prompta, sigura sau fara erori a HEALTH-andtheCity.ro; de asemenea, Audienta Generala AG nu va poate oferi garantii pentru rezultatele pe care le puteti obtine accesand HEALTH-andtheCity.ro; nu suntem responsabili pentru eventualele pagube, directe sau incidentale, pe care le-ati putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau functionarii defectuoase a HEALTH-andtheCity.ro.
b) veti fi de acord ca pentru folosirea inadecvata sau ilegala a informatiilor obtinute prin intermediul HEALTH-andtheCity.ro sunteti responsabil in exclusivitate.
c) veti fi de acord ca Audienta Generala AG nu va poate garanta ca informatiile continute de HEALTH-andtheCity.ro sau furnizate in legatura cu aceasta sunt pe deplin exacte sau complete; Audienta Generala AG nu isi asuma responsabilitatea pentru rezultatele pe care le veti obtine dumneavoastra folosind aceste informatii; in cazul in care aveti probleme medicale, legale, profesionale, etc., Audienta Generala AG nu va poate oferi decat informatii strict orientative sau lamuritoare dar nu va poate asigura si consultanta de specialitate. 
d) intelegeti ca Audienta Generala AG nu isi poate asuma responsabilitatea pentru daunele sau neplacerile pe care le puteti suferi, direct sau indirect, intrand pe HEALTH-andtheCity.ro; noi consideram ca accesarea HEALTH-andtheCity.ro sau folosirea informatiilor continute de acesta este, in mod exclusiv la latitudinea dumneavoastra.
e) Audienta Generala AG va ofera, de asemenea, link-uri pentru alte site-uri; intelegeti ca Audienta Generala AG nu poate fi responsabil pentru calitatea sau continutul acestora; accesarea sau nu a site-urilor in cauza este, de asemenea, la latitudinea dumneavoastra.
f) raspunderea juridica pentru continutul materialelor publicate pe HEALTH-andtheCity.ro apartine autorilor. 

6. Legea aplicabila 
Legea aplicabila va fi legea romana, indiferent ca este vorba de legea penala sau de alta lege incidenta in problema respective. 

7. Remedierea incalcarii conditiilor de fata de catre membrii HEALTH-andtheCity.ro 
Daca Audienta Generala AG va considera ca ati incalcat vreuna din conditiile stabilite in legatura cu HEALTH-andtheCity.ro, isi rezerva dreptul, asa cum am stabilit si mai sus:
i) sa va transmita un avertisment prin e-mail in legatura cu incalcarea conditiilor
ii) sa va stearga mesajele sau informatiile incorecte sau rauvoitoare de pe HEALTH-andtheCity.ro
iii) sa va anuleze calitatea de membru al HEALTH-andtheCity.ro
iv) sa faca plangere impotriva dumneavoastra la organele competente si/sau sa colaboreze cu acestea in cazul in care apar probleme care implica incalcarea vreunei legi. 


HEALTH-andtheCity.ro nu poate fi facut responsabil daca o fotografie introduse de unul dintre membrii site-lui intra sub incidenta legii drepturilor de autor.La cererea autorului in drept, in urma dovezilor prezentate vom retrage fotografia de pe site si vom anula calitatea de membru persoanei care se face vinovata de acest act. 


HEALTH-andtheCity.ro este marca inregistrata a Audienta Generala AG