Cele mai noi articole

Cele mai citite articole

Tuesday, 30 September 2014

Învaţă cum să previi ridurile

 
Învaţă cum să previi ridurile

Ridurile fac parte din procesul natural de îmbătrânire. Acest lucru nu înseamnă însă că nu putem opri timpul în loc şi să arătăm mai tineri decât vârsta din buletin. Multe dintre obiceiurile banale, de zi cu zi, ne pot îmbătrâni fără să ne dăm seama. Află ce trebuie să schimbi în stilul tău de viaţă, pentru a scăpa de riduri.


Schimbă poziţia de somn

Dacă obişnuiești să dormi pe burtă sau pe o parte, în anumite dimineţi pielea feţei tale poate fi un pic “şifonată” . Iar dacă dormi aşa noapte de noapte, liniile apărute nu mai dispar de îndată ce te trezeşti, ci se întipăresc pe chipul tău şi devin permanente. Ţine minte, dormitul pe-o parte duce la formarea de riduri pe obraji și bărbie, iar dormitul pe burtă te face să pari încruntată.


Omega 3 te ajută să ai o piele mai suplă

Somonul şi alte tipuri de peşte, reprezintă o sursă excelentă de proteine, dar şi de acizi graşi, cum ar fi omega 3. Proteinele sunt necesare pentru a avea o piele sănătoasă și rezistentă, iar acizii graşi hrănesc tenul şi îi oferă prospeţime şi elasticitate.


Curăţă pielea în mod delicat

Apa de la robinet deshidratează pielea şi înlătură nu doar murdăria, dar și uleiurile naturale ce o protejează de riduri. Dacă te speli prea des pe faţă, acest lucru se va vedea la un moment dat, în special, dacă foloseşti un sapun care usucă pielea. Alege un gel special pentru curăţat faţa sau un demachiant adecvat tipului tău de piele.


Vitamina C

Vitamina C ajută la creşterea producţiei de colagen şi o protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB. Mai mult, vitamina C este responsabilă şi de crearea unui ton uniform al tenului. Iar în loc să acoperi pielea cu fon de ten, poţi obţine o frumuseţe naturală cu o cremă hidratantă, bogată în vitamina C.


În loc de cafea alege cacao

Știai că cacao de bună calitate este bogată în antioxidanţi? Ei bine, află că anume ei protejează pielea de efectele nocive ale expunerii la soare şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină către celulele pielii.

 


Vizualizari: 2814 |
   
Acorda stele acestui articol
5 5
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza
Adauga comentarii
Campurile marcare cu * sunt obligatorii
Arhiva